O le a le mea e tatau ona tatou faʻalogo i ai pe a filifilia le taga ea o le Marine?

1. Muamua, e tatau ona fuafua le lautele ma le umi o le taga ea (e aofia ai le umi lelei ma le umi atoa).
2. Filifili le mafiafia o le gataifale fa'alauiloa ea.
3. Afai e na'o le fa'alauiloaina o le taga ea o le Marine i luga o se va'a, e tatau ona fa'afetaui le ato ea a le Marine e tusa ai ma le umi, lautele ma le mamafa o le va'a o lo'o iai nei.
4. Afai o ituaiga va'a eseese e mana'omia ai taga ea a le gataifale, e tatau ona filifilia le ituaiga lautele o taga ea o le sami e tusa ai ma le maualuga maualuga, lautele ma le mamafa o le va'a.
5. Afai e te le o mautinoa pe o le a le ituaiga o vaalele a le Marine e tatau ona filifilia, e mafai e la matou kamupani ona mamanuina se pusa vaalele talafeagai mo oe e ala i le faasino i le umi, lautele ma le mamafa o lau vaʻa.

Ato ea o le gataifale, taga ea va'a, fa'alauiloa tulaga lelei:

1. O le fausiaina o le Faʻasao le tele o tupe Faʻaaogaina taga ea vaʻa i luga o le ala, o le faʻalauiloaina o le vai o se tekinolosi fou folafolaina, suia le toe faʻaleleia o le vaʻa e mafai ona naʻo le faʻaogaina o le slipway, faʻafefeteina, le auala vai, ma faʻasaoina ai le chute, uafu, o le uafu i totonu o le fausiaina o le tele o tupe, ma faapea ona faaitiitia le tau i luma o le fanua faufale.

2. Faʻaleleia tele le gafatia o le fausiaina o vaʻa ona o le auala masani o fesuiaiga faʻatapulaaina le gaosiga o le gaosiga o le vaʻa, faʻaaogaina o le Marine airbags fetuutuunai fesuiaiga radically suia naʻo le faʻaogaina o le slipway, faʻamau i le galuega o le auala masani o le eleele e mafai ona faʻaaogaina i le galuega. Ona faʻaaoga lea o le faʻalauiloaina o le airbag, ina ia mafai ai ona faʻaleleia atili le toe faʻaleleia o le gafatia o le vaʻa.

3. O le fale fau vaa ma le galuega lipea o vaa e masani lava ona tatala saogalemu le vaa i totonu o fale fau vaa, ma fafaga saogalemu le vaa mo le toe faaleleia i totonu o le fale gaosi oloa.

4. E faʻaaogaina i fale faufale e ave ai fausaga fale tetele tetele.E pei o le mamafa o le sili atu i le 10,000 tone o uafu, uafu vai ma isi fausaga sima tetele faʻamalosia i luga o le malifa o le faʻafefe, faʻasaoina o vaʻa goto, laveaʻiina ma isi.

Pe a fa'atusatusa i le va'aiga fa'ata'avale masani ma va'a fa'ase'e, o lo'o i ai uiga o le fa'asaoina o tagata faigaluega, fa'asaoina o taimi, fa'asaoina o tagata faigaluega, fa'aitiitia tupe fa'aalu, fe'avea'i fe'avea'i, saogalemu ma le fa'amaoni.E fetaui lelei mo ituaiga uma o vaʻa ma faufale.

Va'a fa'alauiloa taga ea ua vaevaeina i: Low pressure Airbag, va'aiga va'alele Airbag, maualuga Aairbag mamafa.

Fa'aola-(1)


Taimi meli: Mati-04-2023